Plynové kotle

Spolupráce s RWEPlyn

 



Jedná se o kompaktní a zároveň výkonné topné médium. Využití plynové kondenzační tepelné techniky znamená vysoké využití plynu jako topného média a to s účinností až 109%. Jedná se o obzvlášť šetrné a ekologické využití pro Váš příjemný komfort tepla a pitné vody, které šetří i peněženku uživatele z hlediska provozních nákladů.

Kondenzační kotle na plyn

Kondenzační plynové kotle jsou nadstandardní zdroje vytápění vhodné pro novostavby či modernizaci domů, které jsou vysoce efektivní a bezkonkurenčně vysoce účinné. Při spalování zemního plynu aktivně přispívají k ochraně životního prostředí a ovzduší. Kondenzační technika využívá vodní páru obsaženou ve spalinách kotle pro získání dodatečné energie pro vytápění Vašeho objektu. Tím dosahuje vyšší účinnosti a nižších emisí než kotle atmosférické. To samozřejmě zaručuje nižší spotřebu zemního plynu, kterou v konečném důsledku pocítíte pozitivně v peněženkách. 

Vitodens

 

Vitodens – Nástěnné kondenzační kotle s modulovými válcovými či cylindrickými hořáky MatriX a teplenými výměníky Inox-Radial z ušlechtilé nerezavějící oceli. Kotle jsou dodávány v různých stupních provedení, s možností integrovaného zásobníku vody, integrovaného solárního ohřevu a plynovou regulací Lambda Pro Control. Topný výkon těchto kotlů je od 3,8 až do 105 kW.

 

Vitocrossal     

Vitocrossal – Volně stojící plynový kondenzační kotel špičkové kvality s modulovaným plynovým cylindrickým hořákem MatriX se svisle uspořádaným tepelným výměníkem Inox-Crossal z ušlechtilé nerezavějící oceli s výkonem 27 – 66 kW.

 

 

Atmosférické kotle na plyn

Jedná se o běžné a cenově dostupné atmosférické plynové kotle vhodné pro modernizaci starších rodinných domů, bytových domů, popř. menších provozoven. Jsou to nízkoteplotní kotle pro ohřev topení, tj. topné kotle, tak i kombinované kotle pro ohřev topení i teplé užitkové vody. Kotle lze umístit jako samostatně stojící či zavěsit na zeď. 

Vitopend

 

Vitopend - Nástěnný plynový kotel s modulovaným atmosférickým hořákem, plně automatický s jmenovitým tepelným výkonem 10,5 až 24 kW.

Vitogas

 

 

 


Vitogas
– Volně stojící plynové kotle s atmosférickým předsměšovacím hořákem s tepelnými výkony od 11 do 144 kW, sériové zapojení s výkonem až 432 kW.